Home 3D-Printen Kolossaal, verlicht menselijk skelet 3D-geprint op de Massivit 1800

Kolossaal, verlicht menselijk skelet 3D-geprint op de Massivit 1800

2 min lezen
0

De in Mexico gevestigde printserviceprovider, Moti Digital 3D, 3D-printte een torenhoog roterend skelet voor de viering van het Mexicaanse Festival van het Licht in Guadalajara.

Het vierdaagse evenement laat zien hoe licht en kunst in perfecte harmonie met elkaar werken en verweeft dit met de cultuur van Guadalajara. Moti Digital gebruikte de Massivit 1800 3D Printing Solution om een ​​model te creëren dat bezoekers naar het evenement zou trekken en de indrukwekkende mogelijkheden van grootformaat 3D-printtechnologie demonstreert.

Met een lengte van 8.40m en een hoogte van 3.60m werd het adembenemende skelet in slechts vier dagen geproduceerd. Het geverfde skelet werd gepositioneerd in het fonteinzwembad van de Plaza Tapatía en ’s nachts verlicht, en duizenden festivalgangers hebben reeds in de armen van het skelet gezeten. Dit genereerde weer enorme hoeveelheden conversatie en foto’s die prominent aanwezig waren op sociale mediaplatforms.

Het levensechte skelet zal ook aanwezig zijn op het Festival del Día de los Muertos van dit jaar, dat plaatsvindt in heel Mexico vanaf 31 oktober.

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in 3D-Printen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …