Home 3D-Culture & Design Vader gebruikt 3D-geprinte gestolen maan om kinderen te pranken

Vader gebruikt 3D-geprinte gestolen maan om kinderen te pranken

4 min lezen
0

Pranks uithalen met je kinderen is iets wat voor veel vaders absoluut een goals-onderdeel is van het leven als ouder. Ik bedoel, je cijfert jezelf zo vaak weg voor je kroost, je geeft ze zó veel… mág een vader dan ook eens een keer een grap met ze uithalen?

Ik las laatst over een vader die zijn dochter had wijsgemaakt dat Disneyland en Disneyworld niet bestonden maar dat dat overtuigend beweerd werd net zoals de man die op 25 december kadootjes komt brengen om kinderen zich goed te laten gedragen. Dochterlief heeft dit geloofd tot ze zestien was… Ik bedoel maar. Er was onlangs weer een vader die een prank wilde uithalen en dat nam hij wel erg serieus… Met succes!

Roy Spires is er namelijk in geslaagd om zijn driejarige zoon Ben en zijn zesjarige dochter Tesla ervan te overtuigen dat hij de maan heeft gestolen.

De beste pranks vergen soms veel voorbereiding en zo ook deze. Roy is maar liefst drie weken bezig geweest met de voorbereiding en de planning van deze truc, door iets moois te maken en ook omdat hij moest wachten op de nieuwe maan zodat de prank het meest tot zijn recht zou komen. Hij creëerde de valse maan uit een 3D-geprint omhulsel met kleurveranderende LED’s en plaatste deze in een doos. Vervolgens riep hij zijn kinderen bij zich en biechtte zijn ’misdaad’ op.

Hij postte een foto van zijn kinderen terwijl ze met grote ogen naar de maan staren op Reddit. Roy zei dat het idee geïnspireerd is op de animatiefilm Mune, over de hoedster van de maan die de zon redde uit de klauwen van een kwaadaardige schurk.

Er kwamen op Reddit al reacties van mensen die zeiden dat het niet kon omdat ze zelf de maan al hebben gestolen maar ook reacties van mensen die zich zorgen maken over waar de maan gebleven is. No worries, Roy is van plan de maan weer terug te plaatsen waar hij hoort.

“Mijn kiddies denken nog steeds dat de maan gestolen is, en ik ben van plan om een vriend die bij de politie werkt me een bekeuring te laten geven en ‘de maan terug te nemen’ zodat hij hem terug kan plaatsen aan de hemel.”

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in 3D-Culture & Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …