Home 3D-Modellen City Keys – 3D Model Monday (editie 57)

City Keys – 3D Model Monday (editie 57)

3 min lezen
0

City Keys (€10,-)

Toffe sleutelhangers van zeer bekende wereldsteden! Download ze om direct uit te printen!

 

Dabbing Stormtrooper (€2,36)

Rogue One: A Star Wars Story draait net in de bioscoop dus de Star Wars-gekte is weer losgebarsten. Deze Dabbing Stormtrooper konden we jullie dan ook niet onthouden!

 

Clip-on Pocket Bat Signal (Gratis)

Alle batman-fans opgelet! Je kunt nu je smartphone heel simpel omtoveren tot batsignal met deze 3D-printbare clip-on voor op je smartphone. De designer is zo vriendelijke geweest om alle verschillende versies van de ‘batsign’ op te nemen in z’n design. Dus je kunt kiezen uit de batsignals van de Tim Burton-films of die van Christopher Nolan. Maar je kunt ook verschillende batsignals uit de comics downloaden en printen. Nice!

 

Macintosh Apple Watch Houder (Gratis)

We houden wel van een beetje retro! Dus houders en cases in de vorm van de originele Macintosh gaan er hier in als zoete koek.
Deze geniale variant voor je Apple Watch staat wat ons betreft dan ook terecht in de 3D Model Monday van deze week. Download het model geheel gratis om uit te printen!

 

Ju 87 STUKA ($4,99)

Ja hoor, daar is ie weer! Een van onze favoriete designers, Mao, heeft weer een nieuw exemplaar geupload. De designer staat bekend om zijn gedetailleerde miniatuurmodellen en prachtige sets. Ook dit geweldige exemplaar van een STUKA gevechtsvliegtuig is weer fantastisch voor de hobbyisten onder ons! Download alle benodigde bestanden voor slechts $4,99 en ga direct aan de slag!

Tot zover de 3D Model Monday. Happy printing allemaal!

 

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…