Home 3D-Modellen Martin Luther King Jr. – 3D Model Monday (editie 58)

Martin Luther King Jr. – 3D Model Monday (editie 58)

4 min lezen
0

Martin Luther King Jr. Monument

Je zult het als Nederlander misschien niet weten, maar behalve dat het vandaag blue monday is, is het vandaag ook Martin Luther King Day. Deze dag valt namelijk op de derde maandag in januari en eren de Amerikanen Martin Luther King. Jij kunt ook Dr. King eren door dit mooie beeld van hem uit te printen. Helemaal gratis.

Snowman Maker

Het begint eindelijk winters weer te worden dus hebben we deze week in de 3D Model Monday een wel heel praktische 3D-printbare tool: De Snowman Maker. Hiermee zet je binnen no-time sneeuwpoppen in elkaar. Handig!

Back to the Future Nike Sneakers & Hoverboard

Ok, toegegeven. Op de redactie van 3Dprint Magazine zijn we best wel fan van Back to the Future. Deze 3D-printbare Nike schoenen en hoverboard uit de film Back to the Future: Part II staan daarom terecht in de 3D Model Monday. Check ook de video om te zien hoe je ze het beste kan nabewerken voor het mooiste resultaat.

Screw-in Lemon Mister

Heel handig voor in de keuken is deze 3D-printbare schroef die je in een citroen schroeft. Nog even de juiste spuitkop erbij bestellen en je hoeft nooit meer citroenen uit te persen. Spray gewoon met deze tool eenvoudig citroensap op bijvoorbeeld je salade of vis.

Carrie Fisher Memorial Bust

Princess Leia is niet meer. Rond kerst overleed Carrie Fisher, de actrice die in de Star Wars-films Princess Leia vertolkte. Een 3D-designer en trouwe fan van Star Wars ontwierp daarom deze ode aan de avontuurlijke prinses uit de Star Wars films. Zo kan iedereen het beeldje thuis uitprinten. R.I.P.

New Year Party Picks & Swizzle Sticks

Het is alweer 2017. Toch altijd even wennen zo’n nieuw getal. Om je te reminden kun je voor feesten en partijen deze Party Picks & Swizzle Sticks printen. Tof voor hapjes of voor in een drankje!

Tot zover deze 3D Model Monday. Happy printing!

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…