Home Prijsvraag Win kaarten twv €295 voor 3D-Print Conference Amsterdam

Win kaarten twv €295 voor 3D-Print Conference Amsterdam

3 min lezen
4

Voor het eerst krijgt Amsterdam nu een 3D-Print Conferentie. Onze hoofdstad doet nu eindelijk mee met de andere wereldsteden en focust zich op waar Amsterdam traditioneel goed in is: design en toegepaste technologie. De conferentie is er voor het bedrijfsleven in Nederland om die te helpen de stap te maken naar het vinden van de juiste business case in 3D-printing.

Een toegangskaart voor deze conferentie in De Balie in Amsterdam kost €295 en geeft toegang tot een wereld aan kennis en inspiratie met een groot aantal zeer aansprekende internationale topsprekers. 3Dprint Magazine is de officiële mediapartner van 3D-Print Conference Amsterdam en mag 3 toegangskaarten weggeven aan mensen uit het bedrijfsleven.

3D-Print Conference Amsterdam
3D-printing is overal in de media. Veel bedrijven en organisaties hebben reeds interesse getoond in de mogelijkheden van die fenomeen. Ondanks de lage kennis van 3D-printing die er vandaag de dag heerst in het bedrijfsleven, is de technologie in staat om uit te groeien tot een unieke productiemethode die zijn stempel drukt op de ontwerp- en productieprocessen in elk deel van de economie.

Naast de bestaande productiemethodes zal additive manufacturing (AM) een vaste plek veroveren binnen de productiecyclus. Hoe dan ook, de initiële investeringen voor industrieel 3D-printen zijn te hoog, terwijl de ontwikkelingen in materialen, software en de technologie zelf op hoge snelheid door blijven gaan, waarschijnlijk vaak te snel om te volgen.

Het kennisniveau over 3D-printing in de meerderheid van de organisaties is erg laag. Ondanks dat willen bedrijven instappen. Wat is de juiste invalshoek? Waar te beginnen? Met wie moeten ze samenwerken? Welke software, welke technologie en welke producten. Maar bovenal: hoe vind je de juiste business case?

Vul je naam hieronder in om mee te doen!

Algemene VoorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in Prijsvraag

4 Reacties

 1. marcha Pieters

  19 mei 2015 op 20:56

  Super maar hoe kan ik ze winnen? Wat moet ik doen?

  Reageer

  • Maarten Verkoren

   19 mei 2015 op 21:00

   Beste Marcha, onderaan de pagina kun je je naam invullen om kans te maken op een kaart!

   Reageer

   • marcha Pieters

    20 mei 2015 op 11:07

    hahaha ik zie het nu ook staan

    Reageer

 2. Nicole

  28 mei 2015 op 10:44

  Ik zou heel graag willen winnen! Ik zag het evenement voorbij komen maar ik krijg mijn -baas- niet zover om ook daadwerkelijk er eentje aan te schaffen 😉
  Wij zijn druk bezig met alles omtrent VR, 3D modeling en 3D printing, dat ook de reden is dat ik er erg graag heen zou willen gaan!

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …