Home 3D-Lifestyle Chocolade 3D-Printer van 3D Systems nog dit jaar beschikbaar

Chocolade 3D-Printer van 3D Systems nog dit jaar beschikbaar

2 min lezen
0

We berichtten al eerder of het heugelijke feit dat 3D Systems ging samenwerken met de bekende Amerikaanse chocoladefabrikant Hershey.
Tijdens de live experience op Hershey World kon op verschillende manieren chocolade en suiker worden geprint.

cocojet2

Nu, tijdens CES 2015, heeft 3D Systems de betreffende printer meegenomen en onthuld aan het grote publiek. De CocoJet 3D-printer is volgens 3D Systems uitermate geschikt voor chocolatiers en banketbakkers, maar wij gaan ervan uit dat er meer gegadigden zijn die hun favoriete vormen in Hersheychocolade zouden willen printen.

cocojet3

Toch houdt 3D Systems de commerciële plannen en ideeën van de CocoJet nog even voor zich. Over een half jaar mogen we de eerste exemplaren op de markt verwachten. Vooralsnog blijft het dus bij kwijlen, kijken en niet kopen.

3D Systems is al langer bezig met voedselprinters voor professionals en de consument. Haar ChefJet Pro serie omvangt printers die in full-color voedsel en snoepjes kan printen. Deze lijn printers print voedsel in kleur door middel van de ColorJet printingtechnologie. Door middel van software is het hiermee mogelijk om een grote verscheidenheid aan snoepjes in vormen en verschillende smaken te printen.

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…