Home Prijsvraag Ontwerpprijsvraag 3Design2Print

Ontwerpprijsvraag 3Design2Print

2 min lezen
0

De Interessegroep HCC!3D schrijft, ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van HCC, een 3D-ontwerpprijsvraag uit. Iedereen kan meedoen, zowel jongals oud en we willen graag weten of de inzender ouder of jonger is dan HCC.

Wie modelleert het mooiste, meest innovatieve, creatieve of ludieke object en wint een geweldige 3D-printer?

Het internet staat vol met printbare objecten. Het is vaak de motivatie om je eigen 3D-printer zelf bouwen, of kant en klaar te kopen, want 3D-printers zijn binnen ieders bereik gekomen. Voor velen geldt het dilemma: gaat het je om de techniek achter het printen of wil je zelf in 3D-ontwerpen of modelleren. Ons advies: begin eerst met ontwerpen.

De meest geavanceerde ontwerpprogramma’s zijn meestal gratis te gebruiken en er zijn versies die ook geschikt zijn voor kinderen.

Als je meedoet is het natuurlijk wél de bedoeling dat het aantoonbaar je eigen ontwerp is dat je indient. Inzendingen kunnen als model (object of STL) of geprint aangeboden worden, altijd vergezeld van het bestand vanuit het betreffende
ontwerppakket.

Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen. De inzender behoudt de copyrights, maar werkt mee aan een
mogelijke publicatie.

Inzendingen dienen uiterlijk op 15 februari 2018 aan de secretaris van de Interessegroep HCC!3D zijn verzonden: b.dijk44@upcmail.nl

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in Prijsvraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …