Home Prijsvraag Prijsvraag: Win een Printr Element of een 3D-geprinte Yoda

Prijsvraag: Win een Printr Element of een 3D-geprinte Yoda

3 min lezen
0

Nederlandse 3D-printing startup maakt 3D-printen makkelijker.

Op 20 januari kondigden we al aan dat Printr een Kickstarter-campagne begonnen was voor het Element om 3D-printen makkelijker te maken voor consumenten.

Consumenten kunnen op Kickstarter het nieuwe Printr-product The Element bestellen. Printr maakte een vliegende start met haar campagne voor het Element, maar nu is het zaak de vaart er weer in te krijgen.

element.V6.-2

Omdat wij als 3DPXP het Element een belangrijke uitvinding vinden in de richting van frictieloos printen, spreken we bij deze nogmaals onze support uit voor het project en de Kickstarter-campagne.

Inmiddels heeft Printr bovendien een aantal interessante aankondigingen gedaan op het update-gedeelte van hun pagina. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er later een camera-feature zou worden toegevoegd, maar Printr luisterde goed naar de eerste backers en besloot deze feature direct te implementeren. Daarnaast zal het Element meerdere printers ondersteunen.

formide_RGB_300dpi_2

printr_RGB_300dpi

Het Element kan opgehaald worden bij Trideus en Hawk 3D Proto. Dit zijn de officiële distributeurs van het Element voor de Benelux en het VK. De retailprijs wordt €125,-

Het Element is een intuïtieve plug and play dongle met een mooi ontwerp die voor iedereen een frictieloze 3D-ervaring verzorgt. Plug simpelweg het Element in de usb-poort van je 3D-printer en je bent klaar. Dit betekent dat vanaf nu iedereen gebruik kan maken van de mogelijkheden die 3D-printen biedt.

the_element_RGB_300dpi

yoda

Prijsvraag

3DPXP geeft een exemplaar van het Element weg in onderstaande prijsvraag. Doe snel mee en wie weet ben jij een van de eersten in de wereld die deze slimme gadget kan gebruiken bij je 3D-printer. De tweede prijs is een customized Yoda ontworpen door Chris Milnes. Winnen dit fraaie kunstwerk je kan alleen bij 3DPXP. 😉

Beantwoord de vraag, vul je naam in en doe mee:
Hoe kun je het Element aansluiten op je 3D-printer?

Algemene VoorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in Prijsvraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …