Home Uncategorized R2-D2 PLAYBOOK 4, een 3D-geprinte laptopcase voor je PlayStation 4 in R2-D2 stijl

R2-D2 PLAYBOOK 4, een 3D-geprinte laptopcase voor je PlayStation 4 in R2-D2 stijl

3 min lezen
0

Ed Zarick, een engineer uit Florida vond zijn Playstation 4 er maar wat suf uitzien en besloot daar wat aan te gaan doen. Hij bouwde zijn kersverse PS4 om tot een PLAYBOOK 4, een PS4 met uitklapbaarscherm en ook nog eens in de stijl van R2-D2, de wereldberoemde droid uit Star Wars. Nice!

r2playbook

Zarick heeft al heel wat ervaring in het zogenoemde “verlaptoppiseren” van gameconsoles. Zo bouwde hij al meerdere XBOX-consoles om. Dit doet hij simpelweg door een laptop case te ontwerpen en vervolgens uit te printen met verschillende 3D-printers en naast een console ook een scherm toe te voegen.

Zarick is een full time brandweerman, dus op rustige dagen heeft hij genoeg tijd om verschillende consoles om te bouwen.

Dit systeem heeft echte onderdelen van R2 ingebouwd, maar dan op kleinere schaal. Het heeft zelfs het rood/blauwe lampje van de droid aan de voorkant ingebouwd zitten dat willekeurig van kleur veranderd. En door gebruik te maken van WAVEShield van Adafruit kan deze PS4-droid zelfs praten!

r2playbook6 r2playbook7 r2playbook5 r2playbook3 r2playbook2

Wil jij ook zo’n R2-PLAYBOOK? Dan heb je mazzel, want hoewel Zarick ze in principe voor de lol bouwt zijn ze wel degelijk te koop. Een normale PLAYBOOK 4 kost bij de beste man $1,500, dus zal deze speciale editie nog wel iets duurder uitvallen.

Je kunt op zijn website terecht voor meer info om de PLAYBOOK te bestellen. Dit lijkt ons in ieder geval de ideale console om Star Wars: Battlefront op te spelen!

Het volgende project van Ed Zarick? Een PLAYBOOK in de stijl van een Storm Trooper! Oh ja, en hij is bezig met een het maken anamatronic van R2-D2 op ware grootte.

Nu maar hopen dat er nergens brand uit breekt, dan kan Zarick tenminste lekker doorwerken.

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…