Home 3D-Modellen Mount Trumpmore – 3D Model Monday (editie 53)

Mount Trumpmore – 3D Model Monday (editie 53)

4 min lezen
0

3dmodelmonday-new2016

Mount Trumpmore (Gratis)

rushmore

Ok, dit is met het zicht op de aankomende presidentsverkiezingen geniaal bedacht. De bekende Amerikaanse toeristentrekpleister ‘Mount Rusmore’ met de 18 meter hoge uit graniet gehakte gezichten van de Amerikaanse ex-presidenten Washington, Lincoln, Roosevelt en Jefferson is in dit design compleet omgetoverd tot Mount Trumpmore. Slechts het gezicht van Donald Trump is in deze variant vier keer te zien.

Bomb Boo – Super Mario (Gratis)

dsc-0163

Wie wel eens een Super Mario game heeft gespeeld moet Bomb Boo kennen. Deze bommannetjes met hun explosieve karakter kun je in het spel maar beter ontwijken. Nu kun je dit bekende figuurtje zelf uitprinten op je 3D-printer! Er zijn verschillende STL-bestanden voor de verschillende onderdelen zodat je ze in de juiste kleuren uit kunt printen en dus niet hoeft te schilderen. Top!

Compleet Iron Man Mk 6 Suit (Gratis)

3489126f414af5850140cf8f0be570b1_preview_featured

De natte droom van elke Marvel-fan is toch wel een eigen Iron Man Suit uit de bekende Iron Man films. Dan is het nu tijd om een 3D-printer aan te schaffen, want een die-hard Marvel-fan heeft het complete pak nagemaakt! Download alle onderdelen, print ze uit, zet ze in elkaar en geef het met de juiste verf de perfecte kleur en je bent klaar! Niet erg comfortabel, wel meesterlijk gedaan.

Zonnebril (Gratis)

capture-decran-2016-10-11-a-09-45-24_largecapture-decran-2016-10-11-a-09-45-48_large

We hebben wel meerdere 3D-geprinte zonnebrillen gezien, maar deze ziet er erg robuust en hipster uit dat hij niet mocht ontbreken in de 3D Model Monday. Deze op de foto is geprint met PLA-timber voor een mooie rauwe look. Je dient zelf nog wel de scharniertjes te bestellen en lenzen met een laser cutter op maat te laten snijden.

Vocht- en thermometer (€1,-)

instagram-gadgets-1_large

Een mooi designkastje voor een heel simple vocht- en thermometer die je online kunt bestellen. Het kastje print je zelf uit en je bent klaar!

Obelix (€3,-)

obelix_pose-30_large

Als afsluiter van de 3D Model Monday van deze week een 3D-printbaar figuurtje van Obelix.

Tot zover de 3D Model Monday van deze week. Happy printing!

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…