Home 3D-Gear iSense 3D-scanner nu ook beschikbaar voor iPhone 6

iSense 3D-scanner nu ook beschikbaar voor iPhone 6

2 min lezen
0

De populaire iSense 3D-scanner is nu ook verkrijgbaar in een iPhone-variant, inclusief een 3D-geprint hoesje van Cubify dat je op je toestel en de iSense kan klikken.

isense_features_bigorsmall

Deze nieuwste versie bevat ook een belangrijke upgrade voor de iSense app die geldt voor zowel iPhone- als iPad-gebruikers. 3D-Systems zegt dat de upgrade het mogelijk maakt om beter te tracken en tevens sneller (tot wel drie keer zo snel dan in de vorige versies) te scannen.

3ds_isenseforiphonebanner-hires2

Tevens kan het nu in full color via texture mapping. 3D-Systems zegt dat de verbetering betekent dat de scanervaring een stuk gladder verloopt en nog maar tussen de 5 en 30 seconden hoeft te duren. De update is beschikbaar voor alle gebruikers en bovendien gratis.

isense_features_physicalphotography_b

De iSense voor iPhone is vanaf juli beschikbaar en gaat $499 kosten. Het compacte, klikbare ontwerp van de iSense verandert de iPhone in een 3D-scanner met automatische voorwerp-herkenning die de gebruiker in staat stelt om heel precies doelen te onderscheiden van zelfs de meest complexe visuele achtergronden.

isense_features_scanwith3d

In de app kun je vervolgens snel uitsnijden, objecten verbeteren en solide maken en binnen enkele minuten omzetten in een printbaar bestand.

 

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in 3D-Gear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …