Home Uncategorized Het Franse postbedrijf La Poste stapt in 3D-printing

Het Franse postbedrijf La Poste stapt in 3D-printing

2 min lezen
0

Via het opzetten van een online 3D Creative Space en een 3D-printservice in 7 postkantoren, biedt La Poste haar klanten de mogelijkheid om nieuwe toepassingen van 3D-printing te ontdekken, en gratis 3D-printbare creaties te downloaden en te leren 3D-modelleren.

Het is een samenwerking met twee andere – uiteraard Franse – bedrijven, Cults en 3D Slash. Cults kennen we onder andere van 3D Model Monday, waar we regelmatig leuke 3D-modellen van ze onder de aandacht brengen en 3D Slash werd vorige week in dit artikel uitgelicht.

La-Poste-UK2

Er zit een extra feature ingebouwd waarmee klanten online advies kunnen aanvragen bij de 3D-adviseurs van La Poste. Deze experts kunnen gemakkelijk reageren op de vragen van klanten (technische vragen, kosten, prototypes etc). Afhankelijk van hun locatie kunnen de klanten langs gaan bij het dichtstbijzijnde gespecialiseerde postkantoor om face to face met een adviseur te overleggen.

De integratie met 3D Slash maakt het mogelijk om zelf direct te ontwerpen. La Poste hoopt hiermee een stuk van de 3D-printmarkt te veroveren en consumenten vertrouwder te maken met hoe gemakkelijk 3D-ontwerpen en 3D-printen kan zijn.

2 La Poste Home Page ・ Download free 3D models for 3D printers

3 Achieve all you projects thanks to La Poste 3D Advisors ・ La Poste

4 Start 3D modeling ・ La Poste

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …