Home 3D-Culture & Design Adorn 3D-Makeup printpen belooft je huidkleur exact te matchen

Adorn 3D-Makeup printpen belooft je huidkleur exact te matchen

3 min lezen
0

Het blijft lastig om de juiste tint makeup te vinden die precies past bij je huidkleur. Hier is nu een oplossing voor via Adorn, een 3D-geprinte makeup die zich aanpast aan je tint.

rear view

Het Engelse merk is een combinatie van een scanner en een printer en belooft een foundation te produceren die perfect past bij je huidkleur. Eerder schreven we al over de Mink Makeup Printer, die je in staat stelt om je eigen oogschaduw, lippenstift en zelfs nagellak te printen. De Adorn is speciaal voor foundation, iets wat met name in de UK natuurlijk heel veel gebruikt wordt door dames, en verschijnt in de vorm van een compacte pen die gevuld is met een mix van blauwe, zwarte en witte pigmenten.

on desk

Je houdt de ingebouwde scanner tegen je wang, deze detecteert je huidkleur en mixt een tint die perfect past bij jouw huid. Zodra de Adorn klaar is met mixen, zorg je er met een druk op de knop voor de hij een kleine hoeveelheid op je vingers print. Dit kun je vervolgens aanbrengen.

3

Volgens het bedrijf kan de Adorn printpen ongeveer 75.000 tinten printen en is de foundation geschikt voor elk huidtype. De pen heeft een oplaadbare batterij die een aantal weken mee gaat. Voor twee tientjes heb je een nieuwe, volle cartridge. Dit is een stuk goedkoper dan de top-foundationmerken.

Printing_Makeup

De printpen kost $279 en is nu tijdelijk te pre-orderen voor $139, 50% korting. Hiermee zul je als regelmatige foundation-gebruiker flink gaan besparen op alle tinten die je door het jaar heen nodig hebt.

Adorn_As_low Aodrn_Wt_high Adorn_As_high Adorn_Bk_low Adorn_Bk_high Adorn_Wt_low Beautiful asian woman face clear skin Top view 2 Black Side view Top view gold space grey Cherry red Pink

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in 3D-Culture & Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …