Home 3D-Modellen 3D Model Monday – de beste gratis 3D-modellen van het web (editie 3)

3D Model Monday – de beste gratis 3D-modellen van het web (editie 3)

3 min lezen
0

3dmodelmonday

1. Arkham City Batarang

batarang1

Deze week op nummer 1 leuk fanmade speelgoed in de vorm van een batarang, een van de vele wapens van Batman. Deze variant is nagemaakt naar het ontwerp uit het zeer populaire Batman Arkham City game. Het leuke aan dit model is dat je het uit kan klappen voordat je hem naar je vijand gooit en hem direct onschadelijk maakt.

2. Awesome Car Logo Cup

car-cup

Zeer de moeite waard om uit te printen voor de echte autoliefhebber is deze beker met logo’s van automerken. Wellicht niet helemaal geschikt om uit te drinken maar in ieder geval leuk om bijvoorbeeld gereedschap in te bewaren als je weer is aan je auto klust.

3.  The Hulk

hulk1

hulk2

De nieuwe Avangers film van Marvel komt deze zomer uit en daar kijken wij natuurlijk reikhalzend naar uit! Een van de favoriete karakters uit de films is de Hulk en dit model van de groene superheld vonden wij zeker de moeite waard om op te nemen in de 3D Model Monday van deze week.

4. Albert Einstein

einstein1

einstein2

Een buste van theoretisch natuurkundige en uitvinder Albert Einstein is iets wat iedere uitvinder toch minstens op de plank moet hebben staan. Nu kun je het hoofd van deze geniale wetenschapper thuis zelf uitprinten. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven aan je wizz-kid-achtige vriendjes!

5. Trechters

trechter

In het kader van ‘simpel maar toch rete-handig’ deze set van trechters op nummer 5 in de gratis 3D Model Monday van deze week.

Happy printing en tot volgende week!

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…