Home 3D-Modellen 3D-geprinte kerstgroet van 3DPXP voor alle lezers!

3D-geprinte kerstgroet van 3DPXP voor alle lezers!

3 min lezen
0

Voor 3DPXP was 2014 een heel bijzonder jaar. Mede dankzij jullie als lezers zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een populaire bestemming voor mensen die elke dag het leukste en interessantste nieuws wilden lezen over 3D-printing.

2014 had wat ons betreft vele hoogtepunten met de eerste 3D-Print Experience (met 3.000 bezoekers), een 3D-geprinte gitaar die momenteel geveild wordt bij Serious Request, de eerste Zmorph-prijsvraag waar een 3D-print werd weggegeven, het reusachtige kunstwerk voor het Huis van Hilde waar we mede bij aan de basis hebben gestaan en nog veel meer.

Jullie als lezers beleefden deze hoogtepunten met ons en lieten ons massaal weten er zeer enthousiast over te zijn. Zo zeer zelfs, dat jullie op alle fronten en onderwerpen bleven vragen om meer leuks. Meer leuks gaat er komen, daar gaan we met zijn allen voor zorgen!

We weten nu al dat 2015 een nóg bijzonderder jaar gaat worden voor 3DPXP met nog veel meer leuke en interessante, inspirerende 3D-printing items voor lezers. Maar voordat we met allerlei new school 3D-printactiviteiten aan de slag gaan, is het eerst nog even tijd voor een old school kerstmis. Ok, we geven toe, onze kerstboom hangt vol met 3D-geprinte kerstversieringen, maar op onze kerstdiner-tafel staat alleen maar eten dat NIET 3D-geprint is maar gewoon met de hand bereid.

Hoe dat over een paar jaar zal zijn? Van die ontwikkelingen gaan we u de komende jaren haarfijn op de hoogte houden.

Rest mij nu alleen nog u een prachtige kerstmis toe te wensen en wel op een heel speciale manier; met een 3D-geprinte kerstgroet!

 

IMG_0336

 

 

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …