Home 3D-Gear M3D Pro 3D-printer van $499 haalt binnen enkele uren $100.000,- op via Kickstarter

M3D Pro 3D-printer van $499 haalt binnen enkele uren $100.000,- op via Kickstarter

3 min lezen
0

M3D, de 3D-printerbouwer die zich voornamelijk richt op consumenten, kennen we van de Micro 3D-printer. Deze piepkleine, toegankelijke en vrij goedkope 3D-printer kwamen wij voor het eerst tegen op de 3D Print Show 2014 in New York. Op dat moment stonden er enkele dummies van de Micro 3D-printer bij hun stand en kondigden ze hun Kickstarter Campagne aan. Met een prijs van rond de €400,- richtte M3D met deze printer zich op de consument.

m3dpro2

Zelf hebben wij de printer nooit getest, maar goede bekenden gaven aan dat het schattige 3D-printertje nogal wat tekortkomingen had. Maar ja, wat verwacht je van een printer van die grootte en met dat prijskaartje?

Toch lijkt M3D goed geluisterd te hebben naar de wensen van de klant, want ze hebben niet stil gezeten. De meeste tekortkomingen zijn weggewerkt en de extra wensen van de consument zijn doorgevoerd in hun nieuwste 3D-printer: de M3D Pro. Zo heeft deze een verwarmd printbed, een groter bouwvolume en kun je printen met een minimale laagdikte van 25 micron.

Enkele dagen geleden startte M3D daarom een nieuwe Kickstarter Campagne om de productie van de M3D Pro op gang te krijgen. En dat was een goede zet. Binnen maar liefst een paar uur was het doel van $100.000,- bereikt.

m3d_pro_render

Er werd weer gebruik gemaakt van Kickstarter omdat volgens M3D die community dit soort innovaties het beste waardeert. Bovendien zitten zij te wachten op goede printers voor een échte consumentenprijs.

De M3D Pro is, zoals je al zou verwachten, wel iets duurder dan zijn voorganger. Voor $499,- heb je dit kekke 3D-printertje in huis.

Meer weten over de M3D Pro en welke innovaties ze nog meer hebben doorgevoerd? Check de video hieronder.

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Gear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…