Home 3D-Printen Doorways: 3D-geprinte ode aan klassieke horror

Doorways: 3D-geprinte ode aan klassieke horror

1 min lezen
0

Dit unieke project genaamd ‘Doorways 3D Printed Project’ is een ode van Australiër SpaceBovine aan klassieke horror. SpaceBovine ontwierp 3D-printbare ‘Doorways’ die geïnspireerd zijn op het werk van H.P. Lovecraft.

De Australiër ontwierp verschillende doorways waar stuk voor stuk een monster achter de deur lurkt. Hij gebruikte hiervoor verschillende gratis of goedkope designsoftware zoals: Wings 3D, Sketchup, Tinkercad, Daz Studio, Sculptris en Blender.

Hiermee ontwierp hij verschillende 3D-printbare onderdelen die, eenmaal aan elkaar gezet en geschilderd, er ontzettend cool uitzien. Het werk, eenmaal voltooid, zal dan ook te zien zijn op het Adelaide Fringe Festival in Australië begin volgend jaar.

doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror9 doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror11 doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror14 doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror15 doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror7 doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror13 doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror8 doorways-3d-printed-homage-hp-lovecraft-classic-horror16

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Printen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…