Home Uncategorized 3Dprint Magazine ligt op 30 april in de winkel

3Dprint Magazine ligt op 30 april in de winkel

3 min lezen
0

Op 30 april ligt het eerste consumententijdschrift over 3D-printing in de winkels! Het blad staat vol inspirerende verhalen, aansprekende voorbeelden en handige tips die mensen enthousiasmeren en informeren over 3D-printen en alles wat daarbij hoort.

KH150993DPR_p001

 

Het magazine kent drie prominente pijlers: Wat zijn de laatste, belangrijkste en meest bizarre ontwikkelingen op 3D-printgebied? Van het printen van voedsel en het redden van koraal met behulp van de 3D-printer tot een ‘ervaringsdeskundige’ die een 3D-geprint lichaamsdeel krijgt. Hoe werkt 3D-printen? Het proces, de laatste apparaten en de nieuwste materialen, compleet met gave infographics en openwerkingen. Wat kan ik zelf voor creatieve of unieke dingen doen met een 3D-printer óf dankzij 3D-printers? Van sieraad tot speelgoed en van smartphonehoesje tot brilmontuur: je kunt bijna alles printen óf laten printen, van eigen ontwerp of van andermans ontwerp.

MagazineMockupV1-logo

Het magazine enthousiasmeert de lezer en biedt aspiratie: het is een fraai vormgegeven tech- en lifestyleglossy met veel ruimte voor beeld. Menselijke reportages en interessante interviews worden in een toegankelijke bladmix afgewisseld met frisse, korte, newsy rubrieken. De tone of voice is prettig no nonsense en enthousiast.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D-printing, alles over de werking van 3D-printen en creatieve ideeën over wat je allemaal met 3D-printing kunt doen.

3Dprint Magazine voordeelabonnement (6 nummers) ruim 21% korting.

mockup1-logo

3Dprint Magazine is een initiatief van New Skool Media en Assembl3d. Deze twee partijen vullen elkaar naadloos aan waar het gaat om uitgeefervaring en kennis van de wereld van 3D-printen. New Skool Media is uitgever van maar liefst 21 tijdschriften, waaronder de populair wetenschappelijke titels als KIJK en Know How. Daarnaast geeft New Skool Media aansprekende titels uit als Delicious, Seasons, Home & Garden, Zin en Vorsten.

Assembl3d is het bedrijf achter Nederlands grootste 3D-printingblog 3DPXP. Naast een blog organiseert 3DPXP ook een grootschalig evenement over 3D-printing, de 3D-Print Experience, een 3D-Print Conferentie en de Nationale 3D-Print Week.

Cover-MagazineMockupV2 mockup2-logo

mockup4-logo

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …