Home 3D-Gear 3Dprint Deal – top 3D-printer voor minder dan 500 euro

3Dprint Deal – top 3D-printer voor minder dan 500 euro

4 min lezen
0

Alweer een tijdje geleden, maar daar zijn we weer met een geweldige aanbieding. Als je al heel lang er over denkt om te gaan beginnen met 3D-printen, is dit je kans. We hebben de hand weten te leggen op een van de beste desktop 3D-printers voor een zeer lage prijs. Wil je eindelijk je eigen ontwerpen laten produceren door een 3D-printer? Wil je je eigen producten op de markt brengen? Of kijken wat er allemaal voor kansen liggen in de zich stormachtig ontwikkelende 3D-printmarkt? Alle succesvolle bedrijven in de 3D-printbusiness begonnen met het in huis halen van een 3D-printer! Wacht dus niet langer af maar investeer nu in je eigen rapid prototyper. Of investeer… dit koopje kun je nauwelijks meer een investering noemen.

Nog even op een rijtje:

  • De Wanhao Duplicator i3 Plus is de nieuwste versie in het Duplicator-assortiment
  • Deze super 3D-printer beschikt over de volgende features:
  • Touchscreen
  • MK10 single extruder
  • Bouwoppervlak van 200 x 200 x 180 mm
  • Verwarmd bed
  • Geïntegreerde elektronica

De 3D-printer is aan te sturen via een touchscreen wat hem een moderne feel meegeeft en tevens gemakkelijk te bedienen maakt. Je kunt eenvoudigweg slicen in Cura voor Wanhao en je bent klaar om te 3D-printen. De i3 was al heel populair en nu Wanhao de enige minpuntjes aan die machine heeft aangepakt en verbeterd, is er met de i3 Plus een machine die niemand zal teleurstellen.

Ok, en dan nu de hamvraag: waarom zou je deze 3D-printer kopen? Laten we eerlijk zijn: om de prijs. En toch ook om de kwaliteit. Want het is best wel heel erg een kloon van de Prusa i3 en dat is een heule goede en fijne 3D-printer. En deze is niets minder dan het origineel. Nog sterker zelfs, want van metaal. De Wanhao Duplicator i3 plus is zelfs nog beter dan haar voorganger en dat voor een heel fijne prijs.

Wat kost ie, wat kost ie, wat kost ie!!?? Komt ie…

Slechts €495,-!!!

Wow… wát een koopje! Hou op, dat kan niet, je houdt me voor de gek!! Nee, nee, we zijn bloedserieus!

Wil jij deze unieke 3Dprint Deal niet laten schieten? Bel 085-3037232 of mail via deal@3d-printmagazine.com om een Duplicator i3 Plus te reserveren! 

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in 3D-Gear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …