Home 3D-Modellen 3D-Print van de Week: hoesje voor iPod Touch 4

3D-Print van de Week: hoesje voor iPod Touch 4

2 min lezen
0

IMG_0027

Het liefst spelen kinderen uren per dag op hun iPod. Er staan zo veel spelletjes op, dat het apparaatje nooit verveelt. Gelukkig bestaat er nog zoiets als schermpjestijd, wat zoiets wil zeggen als een beperking van het aantal uren dat ze per dag naar een schermpje mogen kijken. Bij ons is dit inclusief televisie alles bij elkaar een half uur per dag. Streng? Eerder duidelijk! Zo wordt er tenminste nog huiswerk gemaakt, gelezen, gevoetbald en buiten gespeeld.

Mijn jongste zoon had van Sinterklaas direct toen hij zijn iPod kreeg er een siliconen hoesje bij gekregen. Want Sinterklaas weet ook dat mijn zoon nogal druistig kan zijn (hij had al een andere iPod stuk gegooid) en daarom kocht de bebaarde filantroop voor 30 euro een siliconen beschermhoesje bij de Apple Store.

Inmiddels heeft het mannetje na flink wat pulken en peuteren het siliconen hoesje vakkundig gedemonteerd en ontleed en ligt de iPod er weer open en onbeschermd bij. Tijd voor een nieuw hoesje, uiteraard uit de 3D-printer. Scheelt weer 30 euro, want de kosten aan filament zijn te verwaarlozen.

Op Thingiverse vond ik een pagina met meerdere ontwerpen, ik koos voor een goed en vooral extra stevig ontwerp, zie onder voor de resultaten.

IMG_0024 IMG_0027

IMG_0030

IMG_0029

 

Powered by:

felixprinters_logo_h85-1

p2p

 

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …