Home 3D-Modellen 3D Model Monday – De leukste of opvallendste BETAALDE 3D-modellen van het web (editie 22)

3D Model Monday – De leukste of opvallendste BETAALDE 3D-modellen van het web (editie 22)

3 min lezen
0

3dmodelmonday

#1. Libella

ketting2

Op nummer 1 deze week in de betaalde 3D Model Monday deze prachtige ketting genaamd “Libella”. Zoals de naam al doet vermoeden is het ontwerp van de ketting gebaseerd op het motief van de vleugel van een libelle.

De ketting bestaat uit 9 losse onderdelen die afzonderlijk te printen zijn. Deze verbind je eenvoudig aan elkaar door middel van kleine ringen. Het juweel is te downloaden voor €6,90

 

#2. Joint Collection

joint1 joint2

Met deze geniale verbindingsstukken maak je eenvoudig jouw eigen meubilair.

Deze joint collection is geoptimaliseerd voor 3D-printers. Thuis kun je de verschillende onderdelen printen om direct aan de slag te gaan. Er zitten drie verschillende modellen in het pakket met verschillende hoeken van 90, 45 en 120 graden. Met deze verbindingen heb je geen lijm, schroeven of spijkers nodig. Zo kun je snel meubels, installaties en andere handige dingen bouwen. De onderdelen zijn gemaakt voor multiplex- of triplexplaten van acht millimeter. Je hebt de set gedownload voor €15,44

#3. Filament Spoel Muurrek

muurrek1

Er zijn verschillende manieren om je spoeltjes met filament netjes te ordenen of the presenteren. Dit spoelrekje is ontworpen om ruimte te besparen omdat in tegenstelling tot de meeste spoelrekjes deze niet parallel aan de muur worden bevestigd. Het model is geoptimaliseerd zodat FDM printers zonder support het zonder problemen kunnen uitprinten.

The Spool Wall Rack was design to help you save space, compared to common wall mount spool supports that orients the spool parallel to the wall. Optimised for the best printing quality on FDM Printers, this strong structure Rack doesn’t need any printing supports.

Dit rekje is te downloaden voor slechts $2,00. Uiteraard kun je het daarna uitprinten zo vaak als je wilt.

 

Tot zover de 3D Model Monday van deze week met BETAALDE modellen. Happy printing en tot volgende week!

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…