Home 3D-Modellen 3D Model Monday – De leukste of opvallendste 3D-modellen van het web (editie 39)

3D Model Monday – De leukste of opvallendste 3D-modellen van het web (editie 39)

4 min lezen
0

3dmodelmonday-new2

 

Lux Lamp Shade (€1,-)

lux_large

Het eerste ontwerp van deze lamp was ontworpen en geprint tijdens het Lux Helsinki light festival in januari dit jaar. Je print deze Lux lampenkap gewoon zonder gebruik te maken van supportmateriaal. In de Lux lampenkap past een gewone E27 fitting met een diameter van ongeveer 40 millimeter. Het model is te downloaden voor slechts €1,-  Niet gek voor een unieke lamp!

 

Low Poly Hulk (Gratis)

02_large

Ze blijven leuk, die low-poly-modellen. Zo ook dit model van de Hulk. De lossen onderdelen (armen, benen, torso, romp) kun je eenvoudig met elkaar verbinden met magneetjes waarvoor in dit model speciale gaatjes zijn aangebracht om ze in te leggen.

 

Stand By Me: Headphone Hanger (Gratis)

headphone_holder_EUMAKERS_01_large

Er zijn vele 3D-printbare steunen voor je hoofdtelefoon. Alleen een model waar ook nog eens het snoer mooi in is opgeborgen, zoals deze, kwamen we eerder nog niet tegen. Het model is gratis te downloaden.

 

Game of Thrones – House of Targaryan wijnglas

92cf80e0c95b637340567dfbb017bad8942cf3f6

Een van de vele mooie bijkomstigheden van 3D-printing is de shitload aan fan art die online in verschillende databases met modellen beschikbaar is. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel door iemand ontworpen en te downloaden. Zo is er heel wat te krijgen van de succesvolle TV-serie ‘Game of Thrones’. Deze houder voor een wijnglas vonden wij in ieder geval erg leuk bedacht. Zodra het nieuwe seizoen van start gaat kun je dus een goede fles wijn opentrekken en drinken uit dit wijnglas van de Targaryans.

 

Basketbal houder (Gratis)

7b6d908ad5ef09c01607b9a85efb

Waar is de bal? In de houder natuurlijk! Nooit meer zoeken naar de bal, die hang je gewoon aan de muur met deze houder naast je basket. Download het model geheel gratis.

 

Business card houder (€4,-)

b6a43a8863554f842eacbf8e1b0a

Deze 3D-printbare houder voor visitekaartjes of notities in de vorm van een muis zorgt dat je bureau weer eens stukje opgeruimder is. Leuk om iemand cadeau te geven!

Tot zover deze 3D Model Monday. Happy printing!

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…