Home 3D-Modellen 3D Model Monday – de beste betaalde 3D-modellen van het web (editie 3)

3D Model Monday – de beste betaalde 3D-modellen van het web (editie 3)

3 min lezen
0

3dmodelmonday

 

1. Desktop Headphone Stand

headphone-stand2

Deze week op nummer 1 in de 3D Model Monday van betaalde modellen deze prachtige stand voor je koptelefoon. Perfect om op je bureau te zetten. De gaten in het model zorgen voor een futuristische look en bespaart je ook nog eens wat filament terwijl de sterkte en de duurzaamheid van dit model gewaarborgd blijft. Een simpel maar mooi model! Voor slechts $1.99 heb je hem gedownload.

 

2. M&O Paris Lamp

paris-lamp

paris-lamp2

Op nummer 2 deze week de Parijsvariant van het model van de lamp ontworpen door Le Fabbshop en Maison&Objet. Er werden meerdere varianten ontworpen van deze lamp. Deze variant heeft dezelfde bouwstructuur als de Eiffeltoren. Het model is zo opgebouwd zodat het eenvoudig op een 3D-printer thuis is uit te printen en in elkaar te zetten.  Voor € 9,- kun je direct aan de slag.

 

3. Oordophouder in de vorm van een hondje

hondje

Voor de nummer 3 van deze week blijven we in de hoofdtelefoonsferen. Een handig maar vooral creatief en geestig model om je oordopjes netjes in op te rollen in de vorm van dit guitige hondje. Vooral het feit dat de oordopjes bij het oprollen dienen als ogen is zeer leuk bedacht. Voor $2.00 kun je direct beginnen met printen.

4. Wijnfles steun

wijn1

Op zich is dit een veel gezien model, maar meestal in hout. Nu kun je dit model downloaden en uitprinten zoveel als je wilt! Uiteraard kun je bij dit model ook Woodfill filament gebruiken zodat je nog steeds een houtachtige look kunt meegeven aan deze wijnhouder. Voor slechts $2.00 heb je het 3D-model gedownload.

5. Wijnfleskandelaar

kandelaar

Voorlopig hoef je even niet naar de glasbak want de betaalde 3D Model Monday van deze week sluiten we af met deze kandelaar. Maak van elke wijnfles en kaarsenhouder voor 3 kaarsen met dit eenvoudige model!
Voor € 2,- geven je wijnflessen wat extra romantiek licht.

Happy printing en tot volgende week!

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Jeroen Veger
Toon meer in 3D-Modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

3D-printen van carbon fibre in stroomversnelling

De startup Arevo Inc uit Sillicon Valley heeft als eerste een fietsframe volledig in carbo…