Home Uncategorized 3D-geprinte lens maakt de flitsfunctie van smartphone 10x zo sterk

3D-geprinte lens maakt de flitsfunctie van smartphone 10x zo sterk

2 min lezen
0

De flitsers van smartphones zijn niet in staat om objecten die verder weg zijn te belichten. Wat ze doen, is een wijde straal schijnen om objecten die dichtbij zijn gelijkmatig te verlichten. Maar wat als je nou juist wel dingen verder weg wil belichten? Met f.lens kun je lichtstralen vangen en een fellere lichtstraal genereren. Hiermee kun je objecten tot wel 10 meter ver weg belichten.

12 - night photography 11 - night adventures 10 - walk light 16 - repairs 15 - inspections 14 - emergencies

Op deze manier is je smartphone ook als echte zaklamp te gebruiken. Het team van het Italiaanse f.lens werkte samen met Luxexcel om 3D-geprinte lenzen te maken voor deze vondst. Deze 3D-geprinte lenzen worden geklikt in een ander 3D-geprint onderdeel. Dit leidt tot een kleine, lichtgewicht oplossing die je overal mee naartoe kan nemen.

22 - poster 21 - heritage 20 - general compatibility chart 19 - creation process 18 - exploded view

De f.lens wordt magnetisch verbonden met je smartphone en is in staat om je licht tien keer zo sterk te maken en kan gewoon aan je sleutelhanger bevestigd worden zodat je hem niet kwijt raakt.

f.lens is een samenwerking tussen drie jonge Italianen, Marco (27), Ivan (27) en Alessandro (20). Zij brachten hun kennis samen om het product te lanceren op Kickstarter.

09 - light intensity comparison 08 - beacon light 07 - magnetic ring for mounting 03 - product 3 02 - product 2 00 - size and fit 17 - key-ring lanyard

Toon meer gerelateerde berichten
Toon meer door Maarten Verkoren
Toon meer in Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is de Foodini 3D-voedselprinter al wat opgeschoten?

Voedsel kant en klaar uit de printer. Al in 2013 verschenen de eerste artikelen over deze …